Plaže u Novalji
Najpopularnija plaža Zrće osim dnevne nudi i noćnu zabavu u svojim atraktivniim klubovima Calypso, Papaya i Aquarius. Plaža Straško smještena je u kampu straško i nudi mnogo sportskih sadržaja kao i većina plaža u novalji. Pješčana plaža Planjka nalazi se u staroj novalji udaljena od naših objekata 3 min automobilom i najviše je preporučujemo roditeljima sa djecom jer svojom ugostiteljskom i zabavnom ponudom može zadovoljiti sve. Plaže Zrće,Planjka i Straško nose plavu zastavu provjerite i vi zašto!
 
 
 
Plaža Zrće
Najljepša i najatraktivnija šljunčana plaža na kojoj se mogu koristiti razni sportsko rekreativni i zabavni sadržaji. Na ovoj plaži nalaze se poznati disco klubovi Aquarius, Calypso, Papaya i ostali a luda zadava traje noć i dan. Za ljubitelje ekstremnih sportova nudi se i ski lift. Plaža Zrće posjeduje Plavu zastavu te obavezne wc-e, tuševe i spasilačku ekipu.
 
Plaža Caska
Plaža je pješčana, a ulaz u more šljunčan. Na plaži se nalaze ugostiteljski objekti i nešto rekreativnog sadržaja. Parking je besplatan.
Plaža Sveti Duh
Pješčano –šljunčana plaža je ujedno i dio autokampa. Dio plaže je rezerviran za nudiste.
 
Plaža Ručica
Pješčana plaža do koje se dolazi kroz slikoviti predio zvan Kanjon.Ovu plažu su mnogi turisti proglasili najromantičnijom plažom.Provjerite zašto!
Plaža Planjka-Trinćel
Pješčana plaža koja se nalazi u uvali Stare Novalje. Plaža je plitka, topla i zato idealna za malu djecu. Nude se ugostiteljske usluge, sportsko rekreativni sadržaji pogodni za cijelu obitelj. I ova plaža ima Plavu zastavu.
 
Plaža Straško
Plaža Straško duga je 1,5 km i nalazi se u istoimenom kampu. Na nekim djelovima plaža je nešto više kamenita ali uglavnom su ulazi u more šljunčani. Nakon nekoliko metara je pjeskovito dno. Plaža posjeduje puno hlada jer se nalazi u borovoj šumi. Nudi puno različitih sadržaja i ima Plavu zastavu. Dio plaže je rezerviran za nudiste.
Plaža Babe
 
Plaža Branjičevica
Gradska plaža