Strandok Novaljá-ban
Zrce, a legismertebb strand a nappali szórakozáson kívül éjszakai szórakozást is kínál attraktív klubjaiban, mint a Calypso, a Papaya és az Aquarius. A Strasko nevezetű strand a Strasko kempingnél van, és sok sportolási lehetőséget kínál, ahogy a novaljai strandok többsége. A Planjka nevezetű homokos strand Stara Novaljá-ban található, mely a mi objektumainktól autóval 3 percnyire van, és melyet leginkább a gyerekes szülők figyelmébe ajánlunk, mert vendéglátói és szórakozási kínálatával mindenkit kielégíthet. A Zrce, a Planjka és a Strasko strandokon kék zászló lobog, bizonyosodjanak meg erről Önök is, hogy miért!
 
 
 
A Zrce strand
A legszebb és a legattraktívabb kavicsos strand, mely különféle sportolási rekreációs és szórakozási lehetőséget kínál. Ezen a strandon találhatóak a híres diszkók, ezek az Aquarius, a Calypso, a Papaya és a többi, és a fergeteges buli éjjel-nappal tart. Az extrém sportok kedvelőinek ajánljuk a sí liftet. A Zrce strand Kék zászlós és rendelkezik kötelező wc-vel, tusokkal és vízi mentőkkel.
 
A Caska strand
A strand homokos, de a tenger bemenete kavicsos. A strandon vendéglátói egységek vannak, és rekreációs tartalmakat kínál. A parkolás ingyenes.
A Sveti Duh strand
A homokos-kavicsos strand egyben az autókemping része. A strand egy része a nudistáknak van fenntartva.
 
A Rucica strand
Homokos strandjához a Kanjon nevezetű festői tájon keresztül juthatunk el. Ezt a strandot a turisták a legromantikusabb strandnak nevezték el. Bizonyosodjon meg róla, hogy miért?
A Planjka -Trincel strand
Homokos strand, mely Stara Novalja öblében helyezkedik el. A strand sekély, meleg és ezért ideális kisgyerekek számára. Vendéglátói szolgáltatást és sport rekreációs lehetőségeket kínál az egész család részére. Ez a strand is viseli a Kék zászlót.
 
A Strasko strand
A Strasko strand 1,5 km hosszú és a Strasko kempingben található. Egyes részein a strand jobban sziklás, de a tengeri bejárat főleg kavicsos. Néhány méter megtétele után homokos a tengerfenék. A strandon sok az árnyék, mert fenyőerdőben található. Különféle lehetőségeket kínál és van Kék zászlója. A strand egy része a nudistáké.
A Babe Strand
 
A Branjičevica Strand
Gradska Plaža